Hieronder vind u artikelen die wij zoeken, of die wij te koop aanbieden. Deze items kunt u vaak ook via Marktplaats terug vinden. U kunt ons op Marktplaats vinden onder de naam Bommeldamsche Wagenwerkplaats.

We zullen proberen om zo veel mogelijk de links direct naar de marktplaats advertenties bij de advertenties te plaatsen.

Let op: Wij zijn géén bedrijf en hebben daar ook géén bedoeling toe. Verkoop van onderstaande materialen is hobbymatig. Dat wil zeggen: Er word iets bedacht/gemaakt voor eigen gebruik. Productie in meervoud is makkelijker, dus word er een kleine oplage van de materialen gemaakt. Een deel daarvan kan hier verkocht worden, om andere liefhebbers hiervan te laten profiteren. 

BEC PCC modellen (Den Haag/Brussel) met de traditionele BEC aandrijving (MECON) staan bekend om hun herrie, maar vooral ook om het steeds slechter gaan rijden.

Het is dan handig om eens in de zoveel tijd wat onderhoud aan deze draaistellen te plegen. Dit verbetert de rij-eigenschappen aanzienlijk, zowel vooruit als achteruit!

 

Natuurlijk kunt u dit geheel zelf doen, maar er zijn genoeg mensen die het niet aandurven om dit zelf te doen, of het echt niet kunnen.